Weekendhulp verkoopmedewerker (parttime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning (drie jaar achter elkaar 'Beste winkelketen en webshop van Nederland in de herenmode') en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid. Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt zijn! Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


Voor onze vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele (en het liefst ervaren) Weekendhulp als verkoopadviseur. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Deventer en beschikbaar voor circa 7 uur per week; roulerend de zaterdag en de zondag (of soms allebei). Ook ben je beschikbaar om af tijdens schoolvakanties extra te werken.

Vereisten

Wat verwachten wij?

Als Verkoopadviseur ben je in de eerste plaats open, vrolijk en commercieel gedreven. Bij iedere klant die binnenkomt heb je zin om een gesprek aan te gaan en weet je de klant op een natuurlijke manier te binden en te boeien. Daarvoor is het belangrijk dat je flexibel bent in je communicatie, overtuigend bent en zeker niet snel opgeeft. Gevoel voor humor is hierbij niet onbelangrijk!


Tijdens een werkdag help je altijd in de eerste plaats onze klanten, vanaf het moment van binnenkomst tot en met het afrekenen bij de kassa, inclusief het eventuele afspelden van de kleding. Dankzij de uitgebreide collectie en scherpe prijzen heeft Jac Hensen een grote en brede klantenkring opgebouwd, met daardoor zeer uiteenlopende typen klanten. Hoewel het als een cliché klinkt, is het wel waar Jac Hensen voor staat en ook waarmaakt: 'de klant is koning!'. Hiernaast zorg je samen met het team voor de juiste uitstraling van de winkel en verwerk je goederen.


Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving, waarin plezier net zo belangrijk is als resultaat. Je bent representatief, klantgericht en net als wij, stapelgek van mode en lifestyle. Specifieke ervaring in de (mannen)mode is een sterke pré.

  

Profiel:

- MBO(+) niveau, bij voorkeur richting detailhandel of nog studerend

- Relevante werkervaring in de (mode)retail is een pré

- Je hebt commercieel inzicht en bent resultaatgericht; verkopen is je tweede natuur

- Proactieve en ondernemende instelling

- Je hebt een goed gevoel voor stijl en kleur

- Flexibele instelling

- Op koopzondagen werken is geen probleem voor jou


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, kledingregeling, personeelskorting en pensioenregeling
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken in een gezellig team en een omgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan
  • Leuke personeelsevenementen
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen; je kan rekenen op goede begeleiding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een informele organisatie waarbij je de kans krijgt om echt het verschil te maken en veranderingen teweeg kunt brengen.

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.