Verkoopmedewerker (parttime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid. Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt  zijn!

Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele (en het liefst ervaren) Verkoopmedewerker. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Amersfoort en beschikbaar voor circa 20 uur per week, waaronder minimaal één koopavond (woensdag en/of donderdag) per week, de zaterdag en regelmatig een zondag. We hebben ook mogelijkheden voor MBO-ers (detailhandel) vanaf niveau 3 die een BBL-stage zoeken.


Vereisten

Wat verwachten wij?

 

Als verkoopmedewerker ben je in de eerste plaats open, vrolijk en commercieel gedreven. Bij iedere klant die binnenkomt heb je zin om een gesprek aan te gaan en weet je de klant op een natuurlijke manier te binden en te boeien. Daarvoor is het belangrijk dat je flexibel bent in je communicatie, overtuigend bent en zeker niet snel opgeeft. Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving, waarin plezier net zo belangrijk is als resultaat. Je bent representatief, klantgericht en, net als wij, stapelgek van mode. Specifieke ervaring in de (mannen)mode is een sterke pré. 


Profiel:

- MBO(+) niveau, bij voorkeur richting detailhandel of nog studerend (bijvoorbeeld op BBL basis)

- Relevante werkervaring in de (mode)retail is een pré

- Je hebt commercieel inzicht en bent resultaatgericht

- Proactieve en ondernemende instelling

- Je bent gedreven en enthousiast en wilt, net als Jac Hensen, hard groeien

- Je hebt een goed gevoel voor stijl, kleur en visual merchandising

- Verkopen is je tweede natuur

- Flexibele instelling

- Regelmatig op koopzondagen werken is geen probleem voor jou (circa 12-15 per jaar)


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden. Zelfstandigheid bijvoorbeeld. En een platte organisatie met korte lijnen. Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij willen graag tot de besten in de markt behoren. Daarnaast uiteraard een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een kledingregeling.


Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.