Verkoopmedewerker (fulltime)

Omschrijving

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en het liefst ervaren Verkoopmedewerker. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Amersfoort en beschikbaar voor 38 uur per week, waarbij je het geen probleem vindt om op koopzondagen te werken.

 

Vereisten

Wat verwachten wij?

 

Als Verkoopmedewerker ben je in de eerste plaats open, vrolijk en commercieel gedreven. Bij iedere klant die binnenkomt heb je zin om een gesprek aan te gaan en weet je de klant op een natuurlijke manier te binden en te boeien. Daarvoor is het belangrijk dat je flexibel bent in je communicatie, overtuigend bent en zeker niet snel opgeeft. Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving, waarin plezier net zo belangrijk is als resultaat. Je bent representatief, klantgericht en, net als wij, stapelgek van mode. Specifieke ervaring in de (mannen)mode is een sterke pré.


Profiel:

- MBO(+) niveau, bij voorkeur richting detailhandel

- Relevante werkervaring in de (mode)retail

- Je hebt commercieel inzicht en bent resultaatgericht

- Proactieve en ondernemende instelling

- Je bent gedreven en enthousiast en wilt, net als Jac Hensen, hard groeien

- Je hebt een goed gevoel voor stijl, kleur en visual merchandising

- Verkopen is je tweede natuur

- Flexibele instelling

- Op koopzondagen werken is geen probleem voor jou

 

Wat mag jij verwachten?

 

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden. Zelfstandigheid bijvoorbeeld. En een platte organisatie met korte lijnen. Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij willen graag tot de besten in de markt behoren. Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.