Magazijnmedewerker (fulltime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid. Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt  zijn!

Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


Voor ons magazijn in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele magazijnmedewerker, die tevens regelmatig als chauffeur in kan vallen om de goederen in onze filialen af te leveren (inclusief laden en lossen). Een rijbewijs is dus noodzakelijk. De verhouding ligt op ongeveer 80% magazijnwerk en 20% chauffeurswerk. Ervaring in de moderetail is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Hengelo en beschikbaar voor zo'n 38 uur per week. 

Vereisten

Wat verwachten wij?

 In ons centrale magazijn komen via onze leveranciers alle artikelen (van sokken tot trouwpakken) binnen die in onze 12 winkels en via onze webshop verkocht worden. Als magazijnmedewerker zorg je er, samen met je collega's, voor dat al deze artikelen op tijd van de juiste prijskaartjes worden voorzien en in de juiste aantallen en maten worden klaargezet voor vervoer naar onze winkels. Ook zorg je o.a. voor het orderpicken van webshopbestellingen. Hiernaast zorg je ervoor dat het magazijn er altijd netjes en schoon uitziet en ordelijk en overzichtelijk is ingedeeld. Laden en lossen van goederen en het controleren ervan behoren ook tot de werkzaamheden, evenals het op maat hangen c.q. leggen van voorraadartikelen.  Als magazijnmedewerker werk je in de eerste plaats erg secuur en geconcentreerd. Ook hou je van aanpakken en lekker doorwerken en zie je het werk zelf liggen. 


Als chauffeur lever je met een bestelbus regelmatig de goederen in onze winkelfilialen af. Hierbij controleer je welke goederen bij welk filiaal afgeleverd moet worden aan de hand van een paklijst. Je bent de vervanger van onze twee vaste chauffeurs bij ziekte of vakantie.


Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving, waarin plezier net zo belangrijk is als resultaat. 


Concreet vinden wij een aantal punten belangrijk:

  1. Je bent een echte aanpakker en houdt van hard werken (goed werktempo)
  2. Zelfstandig en accuraat werken
  3. Communicatief vaardig; je beheerst de Nederlandse taal goed
  4. Je kan goed overweg met computers en (logistieke) systemen
  5. Je hebt affiniteit met mode

De functiewaardering geschiedt volgens de CAO Fashion, Sport & Lifestyle (INretail).


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, kledingregeling, personeelskorting en pensioenregeling
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken in een gezellig team en in een omgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen; je kan rekenen op goede begeleiding
  • Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Bij Jac Hensen hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van talent. Ben je er van overtuigd dat logistiek bij je past, maar ontbreekt het je nog aan (concrete) werkervaring? Schrijf ons in een motivatie waarom jij graag de kans zou krijgen om je talent bij ons te ontplooien.