Logistiek Medewerker Webshop (parttime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning (drie jaar achter elkaar 'Beste winkelketen van Nederland in de herenmode') en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid. Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt zijn! Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


De online divisie van Jac Hensen groeit hard. Onze webshop is een belangrijk onderdeel van onze formule. Online krijgt de klant dezelfde keuze, aandacht en service als in onze winkels. Daarbij is het van essentieel belang dat de klant de bestelling tijdig en zorgvuldig geleverd krijgt. Ons logistieke team stelt dan ook iedere dag alles in het werk om snel te kunnen leveren. Heb jij talent voor logistiek, ben je nauwkeurig en hou je van aanpakken? Kom dan ons online team versterken! Wij zoeken iemand die voor circa 24 uur per week ons team komt aanvullen.


Vereisten

In de dagelijkse praktijk ben je hoofdzakelijk bezig met het verzendklaar maken van online orders van onze klanten en alles wat daarbij komt kijken, inclusief administratieve verwerking. Hierbij hoort het compleet maken van orders, controleren of het de juiste goederen betreft (inclusief maat en kleur) en het vervolgens netjes verpakken voor verzending. Ook het orderpicken (in het magazijn, maar ook in de winkel zelf) kan hier deel van uit maken. Je voelt je prima op je gemak bij enige tijdsdruk. Je werkt systematisch en bent goed in het bewaren van het overzicht. Je leert snel omgaan met (nieuwe) systemen en automatisering vormt voor jou geen enkel probleem.


Bij Jac Hensen hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van talent. Ben je er van overtuigd dat logistiek en orderwerking bij je past, maar ontbreekt het je nog aan (concrete) werkervaring? Schrijf ons in een motivatie waarom jij graag de kans zou krijgen om je talent bij ons te ontplooien.


Profiel:

 • Je bent een echte aanpakker
 • Je werkt zelfstandig en snel, maar wel accuraat
 • Je bent communicatief zeer vaardig; je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Het werken met computers en (logistieke) systemen vormt geen probleem voor jou
 • Wij werken met Magento, als je eerder met dit systeem hebt gewerkt is dat een pré


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, kledingregeling, personeelskorting en pensioenregeling
 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
 • Werken in een gezellig team; we werken in een omgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan
 • Leuke personeelsevenementen
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen
 • Je kan rekenen op goede begeleiding en eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een informele organisatie waarbij je de kans krijgt om echt het verschil te maken en veranderingen teweeg kunt brengen.

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.