Logistiek Medewerker Webshop (parttime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning (drie jaar achter elkaar 'Beste winkelketen van Nederland in de herenmode') en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid. Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt zijn! Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


De online divisie van Jac Hensen groeit hard. Onze webshop is een belangrijk onderdeel van onze formule. Online krijgt de klant dezelfde keuze, aandacht en service als in onze winkels. Daarbij is het van essentieel belang dat de klant de bestelling tijdig en zorgvuldig geleverd krijgt. Ons logistieke team stelt dan ook iedere dag alles in het werk om snel te kunnen leveren. Heb jij talent voor logistiek, ben je nauwkeurig en hou je van hard werken?  Kom dan ons online team versterken! Wij zoeken iemand die voor circa 20 uur per week ons team komt versterken.


Vereisten

Voor deze functie is het van groot belang dat je zelfstandig, snel en accuraat kunt werken. Je leert omgaan met (nieuwe) systemen en automatisering vormt voor jou geen enkel probleem. In de dagelijkse praktijk ben je hoofdzakelijk bezig met het orderpicken en het verzendklaar maken van orders en alles wat daarbij komt kijken. Je voelt je prima op je gemak bij enige tijdsdruk. Je werkt systematisch en bent goed in het bewaren van het overzicht.


Bij Jac Hensen hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van talent.  Ben je er van overtuigd dat logistiek bij je past, maar ontbreekt het je nog aan (concrete) werkervaring? Schrijf ons in een motivatie waarom jij graag de kans zou krijgen om je talent bij ons te ontplooien.

 

Concreet vinden wij een aantal punten belangrijk:

 • Je bent een echte aanpakker en houdt van hard werken (goed werktempo)
 • Zelfstandig en accuraat werken
 • Communicatief zeer vaardig
 • Je kan goed overweg met computers en (logistieke) systemen
 • Het is voor jou geen probleem om eventueel een dag in het weekend te werken

De functiewaardering geschiedt volgens de CAO Fashion, Sport & Lifestyle (INretail), functieniveau B.

Wat mag jij verwachten?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, kledingregeling, personeelskorting en pensioenregeling
 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
 • Werken in een gezellig team en in een omgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen; je kan rekenen op goede begeleiding
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een informele organisatie waarbij je de kans krijgt om echt het verschil te maken en veranderingen teweeg kunt brengen.

We lichten de functie graag verder toe in een persoonlijk gesprek.