Logistiek Medewerker Webshop (fulltime)

Omschrijving

De online divisie van Jac Hensen groeit hard. Onze E-commere-afdeling is een belangrijk onderdeel van onze formule. Online krijgt de klant dezelfde keuze, aandacht en service als in onze winkels. Daarbij is het van essentieel belang dat de klant de bestelling tijdig en zorgvuldig geleverd krijgt. Ons logistieke team stelt dan ook iedere dag alles in het werk om snel te kunnen leveren. Heb jij talent voor logistiek en hou je van hard werken?  Kom dan ons E-commerce-team versterken! 

 

Vereisten

Voor deze functie is het van groot belang dat je zelfstandig, snel en accuraat kunt werken. Je leert snel omgaan met (nieuwe) systemen en automatisering vormt voor jou geen enkel probleem. In de dagelijkse praktijk ben je hoofdzakelijk bezig met het verzendklaar maken van orders en alles wat daarbij komt kijken. Je voelt je prima  op je gemak bij enige tijdsdruk. Je werkt systematisch en bent goed in het bewaren van het overzicht.


Bij Jac Hensen hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van talent. Ben je er van overtuigd dat logistiek en orderwerking bij je past, maar ontbreekt het je nog aan (concrete) werkervaring? Schrijf ons in een motivatie waarom jij graag de kans zou krijgen om je talent bij ons te ontplooien.

 

Concreet vinden wij een aantal punten belangrijk:

  • Je bent een echte aanpakker en houdt van hard werken
  • Zelfstandig en accuraat, met een hoog werktempo
  • Communicatief zeer vaardig
  • Je kan zeer goed overweg met computers en (logistieke) systemen
  • Wij werken met Magento, als je eerder met dit systeem hebt gewerkt is dat een pré
  • Het is voor jou geen probleem om een dag in het weekend te werken

De functiewaardering geschiedt volgens de CAO Fashion, Sport & Lifestyle (INretail), functieniveau B.


We lichten de functie graag verder toe in een persoonlijk gesprek.