Filiaalmanager (fulltime)

Omschrijving

Onze nieuwste winkel is in Dordrecht gevestigd in een prachtig monumentaal pand dat volledig gerestaureerd is.  De winkel bestaat uit 550 m2  winkeloppervlakte en is opgedeeld in twee verdiepingen en een split-level verdieping.  Voor deze prachtige winkel in Dordrecht zoekt Jac Hensen een gedreven filiaalmanager om leiding te geven aan een verkoopteam van circa 10 medewerkers.


Bij voorkeur ben je woonachtig in Dordrecht of directe omgeving en beschikbaar voor 38 uur per week, inclusief koopavond, zaterdag en van tijd tot tijd een koopzondag. Ben jij onze leidinggevende die commercieel talent combineert met oprechte betrokkenheid? Begrijp jij de huidige retailmarkt zodat jij precies weet wat klanten willen? Dan ben jij de leidinggevende die wij zoeken bij Jac Hensen!

Vereisten

Wat verwachten wij?

Je denkt als filiaalmanager als een ondernemer en voelt je verantwoordelijk. Jij weet wat er allemaal bij komt kijken om een optimale winkelbeleving te bieden voor de klanten. Om de klant steeds weer te verrassen kun je uit je uitgebreide retailervaring putten. In een resultaatgerichte omgeving voel je je als een vis in het water, jij weet als manager de cijfers tot leven te brengen. Daarnaast ben je een natuurlijk leider, die in staat is om het maximale uit het team te halen. Tevens ben je organisatorisch sterk en kun je goed structuur bieden. In alles is te merken dat jij van mode en retail houdt en deze passie op anderen wilt overbrengen.

 

Profiel:

- MBO(+)/HBO niveau, bij voorkeur richting detailhandel

- Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring in de (mode)retail

- Je hebt commercieel inzicht en bent resultaatgericht

- Natuurlijk leider, manager

- Organisatorisch sterk

- Aanpakkers mentaliteit

- Proactieve en ondernemende instelling

- Je bent gedreven en enthousiast en wilt, net als Jac Hensen, hard groeien

- Je hebt een goed gevoel voor stijl, kleur en visual merchandising

- Verkopen is je tweede natuur

- Flexibele instelling


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden:

  • Zelfstandigheid
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, kledingregeling, personeelskorting en pensioenregeling
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken in een gezellig team en in een omgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan
  • Een platte organisatie met korte lijnen
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen; wij willen net als jij tot de besten in de markt behoren
  • Een informele organisatie waarbij je de kans krijgt om echt het verschil te maken en veranderingen teweeg kunt brengen

 Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.