Filiaalmanager (fulltime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning (voor het derde opeenvolgende jaar beste winkelketen en webshop in de herenmode) en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid.Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt  zijn! Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


Jac Hensen zoekt voor haar store in Doetinchem een gedreven Filiaalmanager om leiding te geven aan het verkoopteam van circa 5 medewerkers.


Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Doetinchem en beschikbaar voor 38 uur per week, inclusief koopavond, zaterdag en van tijd tot tijd een koopzondag. Ben jij onze leidinggevende die commercieel talent combineert met oprechte betrokkenheid? Begrijp jij de huidige retailmarkt zodat jij precies weet wat klanten willen? Dan ben jij degene die wij zoeken als leidinggevende bij Jac Hensen!

Vereisten

Wat verwachten wij?

Je denkt als een ondernemer en voelt je verantwoordelijk. Jij weet wat er allemaal bij komt kijken om een optimale winkelbeleving te bieden voor de klanten. Om de klant steeds weer te verrassen kun je uit je uitgebreide retailervaring putten. In een resultaatgerichte omgeving voel je je als een vis in het water, jij weet cijfers tot leven te brengen. Daarnaast ben je een natuurlijk leider, die in staat is om het maximale uit het team te halen. In alles is te merken dat jij van mode en retail houdt en deze passie op anderen wilt overbrengen. 

 

Profiel:

- MBO(+)/HBO niveau, bij voorkeur richting detailhandel

- Minimaal 4 jaar relevante leidinggevende werkervaring in de (mode)retail

- Je hebt commercieel inzicht en bent resultaatgericht

- Natuurlijk leider

- Proactieve en ondernemende instelling

- Je bent gedreven en enthousiast en wilt, net als Jac Hensen, hard groeien

- Je hebt een goed gevoel voor stijl, kleur en visual merchandising

- Verkopen is je tweede natuur

- Flexibele instelling


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden:

  • Zelfstandigheid
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een kledingregeling
  • Een platte organisatie met korte lijnen
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen; wij willen net als jij tot de besten in de markt behoren
  • Een informele organisatie waarbij je de kans krijgt om echt het verschil te maken en veranderingen teweeg kunt brengen.

 Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.