Assistent Floormanager Casual & Jeans (fulltime)

Omschrijving

Wij zijn Jac Hensen, dé one-stop-shop voor mannenmode, award-winning (voor het derde opeenvolgende jaar beste winkelketen en webshop in de herenmode) en al veertig jaar een gevestigde naam in de fashion. Bij Jac Hensen is iedereen gek van mooie kleding en lifestyle. Onze klanten helpen we met échte aandacht en betrokkenheid.Wij zijn een groeiend en innovatief retailbedrijf met 12 winkels en een webshop; een platte organisatie met korte lijnen. Verder willen wij gewoon de beste in de markt  zijn! Ons motto is niet voor niets 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.


Jac Hensen zoekt voor haar flagship store van 1700 m2 in Amersfoort een gedreven Assistent Floormanager om samen met de Floormanager leiding te geven aan het verkoopteam Casual & Jeans van circa 15 medewerkers.


Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amersfoort en beschikbaar voor 38 uur per week, inclusief koopavond, zaterdag en van tijd tot tijd een koopzondag. Ben jij onze assistent leidinggevende die commercieel talent combineert met oprechte betrokkenheid? Begrijp jij de huidige retailmarkt zodat jij precies weet wat klanten willen? Dan ben jij degene die wij zoeken als assistent leidinggevende bij Jac Hensen!






Vereisten

Wat verwachten wij?

Je wilt een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de afdeling in al z'n facetten (kengetallen, klanttevredenheid, visual merchandising, administratie, motivatie collega's, personeelsbezetting, etc.). Je hebt totaaloverzicht, maar let ook vooral op de details, kunt goed organiseren en voelt je verantwoordelijk. Hiernaast ben je vooral een topverkoper! Kortom, Jij weet wat er allemaal bij komt kijken om een optimale winkelbeleving te bieden voor de klanten. Om de klant steeds weer te verrassen kun je uit je retailervaring putten. In een resultaatgerichte omgeving voel je je als een vis in het water, jij weet cijfers tot leven te brengen. In alles is te merken dat jij van mode en retail houdt en deze passie op anderen wilt overbrengen. 

 

Profiel:

- MBO(+)/HBO niveau, bij voorkeur richting detailhandel

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de (mode)retail

- Je hebt commercieel inzicht en bent resultaatgericht

- Proactieve en ondernemende instelling

- Je bent gedreven en enthousiast en wilt, net als Jac Hensen, hard groeien

- Je hebt een goed gevoel voor stijl, kleur en visual merchandising

- Verkopen is je tweede natuur

- Flexibele instelling


Wat mag jij verwachten?

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden:

  • Zelfstandigheid
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een kledingregeling
  • Een platte organisatie met korte lijnen
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen; wij willen net als jij tot de besten in de markt behoren
  • Mogelijkheid tot interne opleiding tot leidinggevende
  • Een informele organisatie waarbij je de kans krijgt om echt het verschil te maken en veranderingen teweeg kunt brengen.

 Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.