Assistent Filiaalmanager

Omschrijving

Jac Hensen zoekt voor haar vestiging in Hengelo een Assistent Filiaalmanager, die samen met de Filiaalmanager de dagelijkse leiding over deze vestiging op zich gaat nemen. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Hengelo en beschikbaar voor 38 uur per week, inclusief koopavond, zaterdag en tijd bij tijd een koopzondag.

Ben jij die inspirerende Assistent die commercieel talent combineert met oprechte betrokkenheid? Die de huidige retailmarkt begrijpt en weet wat klanten willen? Heb je ervaring in de Mannenmode? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken als Assistent Storemanager voor onze winkel.

 

Vereisten

Wat verwachten wij?

 

Als Assistent Filiaalmanager ben je in alles de steunpilaar van van de Filiaalmanager. Dat gaat veel verder dan het praktisch runnen van de winkel bij afwezigheid van de Filiaalmanager. Uiteraard doe je dat wel, maar wij geloven veel meer in een synergie waarbij het leidinggevend duo elkaar versterkt. Samen werken jullie aan het optimaliseren van de resultaten van de winkel. Je voelt je thuis in een resultaatgerichte omgeving en weet met een geheel eigen stijl en aanpak invloed uit te oefenen. Je bent een natuurlijk leider en kunt voor het leiding geven putten uit de ervaring die je al hebt opgedaan binnen de (mode)retail. 

 

Wat mag jij verwachten?

 

Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden. Zelfstandigheid bijvoorbeeld. En een platte organisatie met korte lijnen. Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij willen graag tot de besten in de markt behoren. Deze positie is ideaal om je verder te bekwamen in het vak van leidinggeven binnen de retail en mogelijk in de toekomst verder door te kunnen groeien.

 

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.